Välj en sida

Lediga jobb

CV

Vi söker nu

Montörer

Antalet kunder ökar och produktfloran växer. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka i form av montörer. I trevliga och ljusa lokaler på Stitec i Anderstorp tillverkar vi elprodukter, allt från utomhusskåp till fastighetscentraler. Vi söker dig som har elkunskaper, gärna med erfarenhet av liknande arbete. Vi tror att du är positiv, kreativ och tycker om att ta eget ansvar. Vi söker dig som har datorvana, och kan svenska i tal och skrift.

Vår filosofi är att aldrig sluta utvecklas: vill du vara med i vårt team; kontakta då Produktionschef Mikael Johansson på telefon 0371-565002 eller mikael@stitec.se

 Om Stitec

Vi är företaget som producerar och säljer el & bredbandslösningar inom våra tre olika marknadsområden, infrastruktur, tillfällig el och fastigheter. Vår drivkraft och affärsidé är att ta fram bättre och mer ergonomiska elprodukter till entreprenörer, uthyrningsföretag och offentliga verksamheter med en total lägre produktions och ägande kostnad. Företaget har som mål att hela tiden utveckla vårt produktsortiment tillsammans med våra kunder där vi arbetar under Never Stop Developing av våra produkter och lösningar samt oss själva.