Välj en sida

Konstruktörer / Innesälj

Som konstruktör/Innesäljare arbetar du tillsammans i vårt säljteam. Du tar fram ritningsunderlag och offerter utefter förfrågningsunderlag som kommer in till företaget från våra kunder. I arbetet ingår också viss orderregistrering samt skapa tillverkningsordrar för vår produktion.

Tillsammans med erfarna medarbetare i ditt team och övriga erfarna kollegor på företaget kommer du kunna vara med på vårt företags mycket intressanta utveckling framöver.

Kravprofil

Du kan ellärans grunder, kanske är elektriker eller har jobbat ett antal år med kundservice på offert, order eller annan kundservice funktion i elbranschen. Vi använder Fast-El ritprogram och Monitor affärsprogram så har du erfarenhet av dessa är det starka meriter.

Arbetet innebär troligtvis några resor för kundevent, mässdeltagande och leverantörsbesök per år.

För mer information kontakta
Harald Stigefelt 0371-565 001 eller 070-58 55 046, även kvällstid.

Skicka din ansökan till harald@stitec.se senast 30 september.

Montörer

Antalet kunder ökar och produktfloran växer. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka i form av montörer. I trevliga och ljusa lokaler på Stitec i Anderstorp tillverkar vi elprodukter, allt från utomhusskåp till fastighetscentraler. Vi söker dig som har elkunskaper, gärna med erfarenhet av liknande arbete. Vi tror att du är positiv, kreativ och tycker om att ta eget ansvar. Vi söker dig som har datorvana, och kan svenska i tal och skrift.

Vår filosofi är att aldrig sluta utvecklas: vill du vara med i vårt team; kontakta då Produktionschef Mikael Johansson på telefon 0371-565002 eller mikael@stitec.se

Om Stitec

Vi är företaget som producerar och säljer el & bredbandslösningar inom våra tre olika marknadsområden, Infrastruktur, Tillfällig el och Fastighetsdistribution. Vår drivkraft och affärsidé är att ta fram bättre och mer ergonomiska elprodukter till entreprenörer, elgrossister, uthyrningsföretag och offentliga verksamheter med en total lägre produktions och ägande kostnad. Företaget har som mål att hela tiden utveckla vårt produktsortiment tillsammans med våra kunder där vi arbetar under ”Never Stop Developing” av våra produkter, lösningar samt oss själva.