Välj en sida

CV

Som chef för vår kundsupport ansvarar du för våra innesäljare och kommer att vara en nyckelperson för företaget. Du leder arbetet tillsammans med ditt säljteam för att ta fram ritningsunderlag, offerter och svara på förfrågningar som kommer in till företaget från våra kunder. Du leder också arbetet med orderregistrering och hantering av eventuella reklamationer.

I rollen som chef – kundsupport samordnar, leder och coachar du också dina medarbetare på kontoret i Anderstorp för att vi på bästa sätt skall uppnå och överträffa våra kunders förväntningar på oss.

Tillsammans med erfarna medarbetare i ditt team och övriga erfarna kollegor på företaget kommer du kunna vara med på vårt företags mycket intressanta utveckling framöver.

Kravprofil

Du kan ellärans grunder och har jobbat ett antal år med kundservice på offert, order eller annan kundservice funktion i elbranschen.

Arbetet innebär även några resor för kund event och leverantörsbesök per år.

För mer information kontakta;

Harald Stigefelt 0371-565 001 eller 070-58 55 046, även kvällstid.

Skicka din ansökan till harald@stitec.se senast 17 december.

Om Stitec

Vi är företaget som producerar och säljer el & bredbandslösningar inom våra tre olika marknadsområden, Infrastruktur, Tillfällig el och Fastighetsdistribution. Vår drivkraft och affärsidé är att ta fram bättre och mer ergonomiska elprodukter till entreprenörer, elgrossister, uthyrningsföretag och offentliga verksamheter med en total lägre produktions och ägande kostnad. Företaget har som mål att hela tiden utveckla vårt produktsortiment tillsammans med våra kunder där vi arbetar under ”Never Stop Developing” av våra produkter, lösningar samt oss själva.