Stitec Power System 185

Produkter konstruerade för nordiska krav

Stitec Power System 185 består av tre olika delar. Kapslingar, skensystem och anslutningskomponenter. Tillsammans bildar dessa troligtvis marknadens mest prisvärda system där fokus på systemets uppbyggnad har gjorts tillsammans med våra kunder.

Utmärkande för systemet är:

• Enkelt och snabbt montage.
• Stor flexibilitet i antalet anslutnings möjligheter.
• Hög säkerhet för installatör och användare.
• Kompatibilitet med de flesta brytande produkter på marknaden.
• Låga underhållskostnader.

Typtestade konstruktioner

Stitecs kabelskåp och mätarkabelskåp är kopplade och konstruerade för att uppfylla standard SS-EN 61439-1 samt SS-EN 61439-5. Skåpen är tillverkade i 2mm stålplåt som har varmförzinkats i enlighet med standard SS-EN ISO 1461.

Kabelskåps kapslingar

Kabelskåps systemets kapslingar levereras i varmförzinkat utförande i kapslingsklass IP44. Kapslingarna finns som standard i tre olika utföranden. Med skenpaket i 5 olika bredder, med montageplåt i 5 olika bredder och kapslingar med DIN skenor monterade i tre olika bredder. Kapslingarna kan med fördel också sättas ihop i kombination.

Skensystem

Systemets skensystem har ett avstånd på 185 mm mellan fasskenorna och levereras med beröringsskydd för att säkert montage av anslutningskomponenter skall kunna ske. Separat PE skena levereras med skåpen med skenpaket monterat. För kabelskåpen är PEN skena monterad som standard men går enkelt att bygga om så ett TN-S system uppnås.

Anslutningskomponenter

Säkringslastfrånskiljare levereras i storlekarna 00, 1, 2 och 3. Anslutningsklämmor för skensystem och PEN skena finns både i isolerat och oisolerat utförande.

Bläddra gärna i vår katalog!

Skåp med inbyggt skensystem

Skåp med montageplåt

Skåp med montageplåt.

Skåp med DIN skenor

Anslutningsklämmor

Säkringslastfrånskiljare, komplett med sken- och kabelklämmor